Menu

Варна Клиин Сървиз | Професионални консумативи и препарати за хигиена
Cart

Content

Малки, свежи идеи за банята

Малки, свежи идеи за банята

Банята е мястото, където ежедневно релаксираме. Ремонтът на една баня е скъп и свързан с много време и нерви. За това си позволяваме да го правим през много големи интервали от време. Предлагаме ви няколко свежи идеи за вашата баня, които ще ви помогнат да я направите по-интересна, по-стилна или по-забавна.

За да започнете да променяте трябва да знаете и да следвате концепцията си за помещението. Ако искате да зарадвате децата и да направите тоалетната чиния по-интересна, сменете капака с някой цветен и весел и ще видите как ще зарадвате семейството си.

Децата много харесват морските символи и картинки. Съобразете цвета с този на плочките в банята. Поставете и хавлиени кърпи в зелено и синьо, за да бъде ефекта по-голям.

Прозрачните капаци също са много ефектни. Освен това създават усещане за чистота, за ефект на стъкло.

 

Ще откриете различни цветови варианти. Следете също и за качеството на държача, както и за плавното падане на капака. Ще откриете още десени на цветя, камъчета и различни анимационни герои.

Изберете нови декорации - чашка за четките за зъби, сапунерка, поставка за течен сапун и други. Изберете цвят и стил, който да подхожда на вашата баня.

Килимчето на пода, закачалките, завесата са останалите неща, които можем периодично да подменяме, за да освежаваме и обновяваме дома.

Безплатни обяви — obiavi-kj.info.

Клиин Сървиз 1 ООД

Варна 9025

С.О. Пчелина 891

п.к. 9025

тел: 052 / 59 92 62, 02 / 994 7075

GSM: 0893 667006, 0896 846334

varna clean service skype
varna clean service email
varna clean service internet adddresss

Влез или се Регистрирай

fb iconВлез през Facebook